НАП Стара Загора обслужи над 45 хиляди клиенти от началото на годинaта

STZAGORA.NET
*
От началото на 2016 година в офиса на НАП – Стара Загора са обслужени над 45 700 клиенти. Средно на ден инспекторите са предоставяли услуги на 580 клиенти, а в последния месец на данъчната кампания – април, през офиса на НАП са преминали 5600 лица (средно по 267 човека на ден). Двойно се е увеличил броят на клиентите, които са предпочели да подадат данъчните си декларации с ПИК.

По данни от системата за управление на опашките средното време за получаване на услуга е било 13 минути, а времето за изчакване на ред е 6 минути. Сред най-често ползваните услуги са: подаване на видове декларации – данъчни и осигурителни, консултиране на здравно-осигурителен статус и получаване на персонален идентификационен код (ПИК).

НАП напомня на клиенти те си, че предлага електронна справка за задължения на сайта www.nap.bg, като за целта е необходим електронен подпис или безплатен персонален идентификационен код (ПИК). Електронните услуги предоставяни на клиентите на НАП вече са над 100.

Информация за всички услуги предлагани от НАП може да бъде получена всеки работен ден на цената на градски разговор и от информационния център на НАП на тел. 0 700 18 700.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн