Производствена злополука в Завод 4 на “Арсенал” отне живота на 52-годишен мъж

STZAGORA.NET
*
На 27.05.2016 г. (петък) в 22.20 часа в Оперативната дежурна част на РУ – Казанлък е получено съобщение за възникнала производствена злополука в Завод № 4 – площадка гр. Мъглиж, на “Арсенал” АД – Казанлък.

При посещение на място е установено, че вследствие на производствена авария, причините за която се изясняват, на работното си място е починал 52-годишен мъж. Не са пострадали други лица. Няма риск за населението от околните населени места.

По случая е образувано досъдебно производство.

Незабавна проверка в късните вечерни часове снощи извърши РИОСВ – Стара Загора по сигнаа за инцидент в Завод 4 на „Арсенал” в Мъглиж. Сигналът е подаден в 23 ч. на 27 май 2016 г. от националния спешен телефон 112.

На място се установи, че няма емисии на вредни вещества и не се изискват извънредни измервания на показателите, характеризиращи качеството на атмосферния въздух. Пунктовете за контрол на въздуха в област Стара Загора от Националната система за мониторинг не са регистрирали превишения по контролираните показатели до момента.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн