Нова премиера в Кукления театър на 19 май – „Джелсомино в страната на лъжците“ по Джани Родари

STZAGORA.NET
*
„Джелсомино в страната на лъжците“ е история за порастването на едно момче. Около малкия, уплашен от собствената си сила Джелсомино, като в панаиржийска въртележка се завърта приключенска вихрушка от невероятни събития и хора. Той намира приятели, намира врагове, изправя се пред страхове, попада в люти битки. Изживява приключението на живота си. Всичко започва с едно бягство от дома, бягство от самия себе си. Но Джелсомино успява да достигне до същността, да настигне самия себе си и пред очите ни се превръща в силно и смело момче. А неговата история ще ни разкаже не кой да е, а собственият му силен глас!
Елица Петкова – режисьор

Каним ви да видите и чуете този разказ в новата премиера на Държавен куклен театър – Стара Загора „Джелсомино в страната на лъжците“ по Джани Родари на 19 май 2016 година от 19 часа.
Предпремиерното представление и пресконференцията с екипа на спектакъла е на 19 май 2016 година от 10 часа.

“ДЖЕЛСОМИНО В СТРАНАТА НА ЛЪЖЦИТЕ”
По Джани Родари
Драматизация и режисура: Елица Петкова
Сценография: Ива Гикова и Ивайло Николов
Музика: Пламен Петков
Участват: Кирил Антонов, Таня Георгиева, Латина Беровска, Любен Чанев, Янчо Иванов, Калоян Георгиев и Станислав Матев.

Повече информация можете да намерите – на www.pierrot-bg.com и на страницата ни във Фейсбук Куклен театър – Стара Загора.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн