Промяна в движението на обществения транспорт при кръговото на БИЛЛА

STZAGORA.NET
*
Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажни дейности по „Реконструкция на кръстовище на ул. „Кап. Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“, за времето от 18.05.2016 г. до 28.05.2016 г. включително, се спира движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка по бул. „Цар Симеон Велики“ – север от ул. „Армейска“ до ул. „Кап. Петко Войвода“–север.

Движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

* За движещите се от запад на изток – по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики“;
* За движещите се от изток на запад – по бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“;
* За движещите се от изток на запад превозни средства на обществения градски транспорт, маршрутът на движение е следният: от бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Д-р Т. Стоянович“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“–север и бул. „Цар Симеон Велики“.

Временна автобусна спирка ще бъде обособена на ул. „Кап. Петко Войвода“, северно от кръстовището с бул. „Цар Симеон Велики“.

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък, както и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн