Неизвестни пребиха свещеник от новия храм “Св. Игнатий” в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 16.05.2016 г., в 13.13 ч., в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение от тел.112, че в близост до кръстовището на ул. “Отец Паисий” и ул. “Цар Калоян” се намира лице, пострадало от нанесен побой.

На място е изпратен полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора, който е установил, че пострадалият е 37-годишен мъж от Стара Загора (по неофициални данни – свещенодякон Цветан Иванов от новия храм “Св.Игнатий Старозагорски” – бел. ред). При проведената беседа същият е заявил, че е бил нападнат в гръб от трима непознати за него мъже, които са му нанесли удари в главата с неустановен към момента метален предмет, а след като са го повалили на земята, са продължили да го ритат и да го удрят с ръце по тялото.

Пострадалият е откаран в ЦСМП и e настанен за лечение в отделение “Неврохирургия” на МБАЛ – Стара Загора с две контузно-разкъсни рани на главата и фрактура на костите на лявата китка, без опасност за живота.

Във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129, ал.2 от НК. Работата по установяване на извършителите продължава, съобщиха от Пресслужбата на ОДМВР – Стара Загора.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн