В „Етносвят България“ представят „Безопасна приказка“ пред старозагорски ученици

STZAGORA.NET
*
В Културно-информационен център „Етносвят България“ утре (27 април) от 11.30 часа ще бъде представена „Безопасна приказка“. Постановката ще покаже по интересен и достъпен начин правилата за безопасност на движението пред учениците от ОУ „Георги Райчев“.

Старозагорските малчугани ще имат възможност да се запознаят с Правилника за движение по пътищата, знаците и мерките за тяхната собствена сигурност.

Авторът на спектакълa е Илия Деведжиев, режисьор е Гълъб Бочуков, а музиката е на Ангел Чавдаров. Участие в постановката ще вземат Леман Саледин, Якуб Якуб и Илияна Типова.

При написването на сюжета на образователната постановка авторът активно си е сътрудничил с представители на Пътна полиция, както и с педагози, за да бъде лесно разбираема и достъпна за децата до 4-ти клас. Пиесата е одобрена и от Министерството на образованието и науката.

Инициативата „Заедно за безопасността на нашите деца“ е дело на Културно-информационен център „Етносвят България“ и Община Стара Загора.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн