Благотворителен концерт в помощ на ПУ „Л. Каравелов“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 21 април 2016 г. (четвъртък) от 19:00 часа в Операта ще се проведе благотворителен концерт. Той се организира от Помощно училище „Любен Каравелов” с участието на Общински фолклорен ансамбъл „Загоре”. Поканите са с минимална дарителска стойност 5 лв.

Средствата са необходими за обновяване и осъвременяване на материално-техническата база на училището: за оборудване на специализирани кабинети с необходимите материали, техника и апаратура – сензорна зала, кинезитерапевтичен кабинет, кабинет за арт-терапия, психологичен и логопедичен кабинети, както и специални стаи, в които децата да си почиват.

Това ще създаде благоприятна среда в училището за успешно адаптивно обучение на децата със специални образователни потребности. Също така ще отговори на изискването за изграждане на нов модел на организация и функциониране на специалното училище.

В програмата участват още Детски танцов състав „Зорничка”, СК по художествена гимнастика „Елит”, Гергана и Милица Тодорови и Клуб по традиционни бойни изкуства. Покани може да се закупят предварително от ПУ „Любен Каравелов”, тел.: 042/623818 или в деня на концерта пред Държавна Опера Стара Загора от 17 до 19 часа.

Желаещите могат да подкрепят училището с материали, както и с дарения по неговата сметка:

Уникредит Булбанк АД, гр. Стара Загора
Помощно училище “Любен Каравелов”
IBAN: BG62UNCR76303100115729
BIC: UNCRBGSF

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн