Без сериозни щети след бурята снощи в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Няма нанесени сериозни щети при разразилата се буря снощи в Стара Загора. На Горещия телефон на Общината са постъпили общо четири сигнала. Два от тях са за паднал клон на пътното платно на кръстовището на бул. „Столетов и „М. М. Кусев“. Служителите на общинска администрация са реагирали на момента, като са освободили за движение бул. „Столетов“, а днес работата по отстраняването на падналата растителност продължава.

Реагирано е и на сигнал за нарушаване на целостта на оградата на Детска градина №8 „Българче“ в Стара Загора, като аварийната група е проверила инцидента и е предприела мерки за временното обезопасяване на района.

Граждани са сигнализирали и за надвесени клони на дървета над ул. „Кольо Ганчев“ и „Ген. Гурко“, както и за паднали клони върху тролейбусната контактна мрежа от бурния вятър на ул. „Ген. Гурко“ и „Цар Иван Асен II, но екипите не са установили нанесени щети.

Днес продължава работата на служителите от Звено „Озеленяване и комунални дейности“ по отстраняването на паднала растителност по улици, паркове и градини.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн