Превантивно-информационният център с кампания „Жените и зависимостите“

STZAGORA.NET
*
В навечерието на християнския празник „Благовещение“ Превантивно-информационният център по зависимости в Стара Загора започна своята информационна акция „Жените и зависимостите“, привличайки вниманието към обезпокоителния и тревожен факт на увеличена употреба и злоупотреба с алкохол и други психоактивни вещества и информирайки за сериозността на проблема със зависимостите при жените, както и за възможната подкрепа за неговото преодоляване.

По този повод на 25 март (петък) в пространството до парк „Пети октомври“ от 16.00 часа доброволците от Младежкия доброволчески клуб „Дарители на надежда“ ще представят Флашмоб „На Благовещение – с мисъл и любов за жената и майката до нас!“

Те ще изразят съпричастността си към дамите с подобен проблем. Младежите, като в народното поверие, ще бъдат лястовиците, носещи благата вест, че „зимата“ в душите си отива и че за всяка рана има лек.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн