Д-р Неделчо Маринов оглави Младежкото обединение на БСП в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Депутатите Драгомир Стойнев и Корнелия Нинова са номинациите на старозагорските млади социалисти за председател на НС на БСП
*
Неделчо Маринов оглави Младежкото обединение на социалистите в община Стара Загора. Маринов бе избран за председател на пpoвeлoтo ce oбщинc?o oтчeтнo-избopнo cъбpaниe. На него младите активисти направиха отчет за дейността 2014-2016 г., досегашният председател Диана Михалева се оттегли от следващ мандат като лидер, но бе избрана за зам.-председател. Утвърдено бе и 7-членно ръководство.

За председател на Националния съвет на младите социалисти бяха номинирани Елеонора Петрова, Ленко Петканин, Вероника Делибалтова и Стоянка Балова. Депутатите Драгомир Стойнев и Корнелия Нинова са номинациите на старозагорските млади социалисти за председател на НС на БСП. Те предложиха Драгомир Стойнев, Георги Гьоков, Васил Самарски, Неделчо Маринов и Диана Михалева за членове на Националния съвет на социалистите.

На форума младежите приеха в редиците на Младежкото обединение още петима души – студенти от Тракийския университет, обсъдиха мерки за активна дейност, както и нови инициативи. Събранието избpa и трима дeлeгaти зa нaциoнaлнaтa ?oнфepeнция нa oбeдинeниeтo. Грамоти за принос в развитието и утвърждаването на младежката структура в общинската организация на БСП, като активна и дейна, получаха получиха общинските съветници Климент Пенчев и Даниела Лекина и социалистът Диан Енчев.

„За нас младите подкрепата на обществото е от изключителна важност, ще работя лявата политика да стане част от ежедневието на инициативните граждани в община Стара Загора”, каза новоизбраният председател на форума. Неделчо Маринов е на 28 години, по образование ветеринарен лекар, работи като инспектор в областната дирекция на БАБХ, член е на БСП от 2008 година.
#

споделяне във facebook

1 коментар on “Д-р Неделчо Маринов оглави Младежкото обединение на БСП в Стара Загора”

  • марин wrote on 23 март, 2016, 16:02

      Много  интересно колко члена наброява  младежкото бсп т е дкмс


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн