Старозагорски тийнейджъри извиха опашка за автограф от Емил Конрад

STZAGORA.NET
*
На опашка пред книжарница “Хеликон” за автограф от  Емил Конрад се редят в днешния неделен ден десетки старозагорски тийнейджъри. На главната в центъра събитието привлича момчета и момичета, които държат да получат подписа на нашумелия влогър (видиоблогър)  върху екземпляр върху новата му книга “#Сподели”, или и върху първата – “Нещата, на които не ни учат в училище”. Както и да се щракнат на селфи с него.

“Уиикипедия” сочи, че Емил Конрад е роден на 24 май 1989 г. в София (към момента е почти 27-годишен).

Качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш“ и „Войната на половете“.

През пролетта на 2015 г. по данни на издателство „Егмонт България“ има над 200 хиляди фенове във Facebook, над 161 хиляди абонати в YouTube и над 18 хиляди във VBox7.

В края на 2015 г. най-гледаното му видео е пародията на „Момиче като мен“ на Гери-Никол, „Правя мусака“ с малко над 430 хиляди гледания.

“Нещата, на които не ни учат в училище”
В началото на 2015 г. Емил издава първата си книга, „Нещата, на които не ни учат в училище“, в която разказва за проблемите, с които самият той се е сблъскал в училище. Книгата е издадена от „Егмонт България“ и добива огромна популярност сред младите тийнейджъри, които припознават себе си в книгата. Емил обикаля няколко града в България с цел да промотира книгата.

“Нещата, на които не ни учат в училище – [НЕ] Продължението”
На 7 октомври 2015 г. издателство “Егмонт България” преиздава книгата, като добавя нова глава, написана от фен и четири нови видеа на Емил. С първите 3500 копия, поръчани онлайн, Емил подарява и тениски с щампа, свързана с книгата.

В края на 2015 г. верига книжарници „Хеликон“ обявява, че е най-продаваният автор за годината.

“#Сподели”

На 26 февруари 2016 г. Емил качва видео в канала си, където представя новата си книга “#Сподели” (“Хаштаг Сподели). В него съобщава, че премиерата на новата му книга ще бъде на 12 март в “Хеликон” София. Първите 4000, поръчали книгата, е обявено, че ще получат и подарък, а на произволен принцип ще бъдат избрани и 10 човека, на които той ще връчи лично книгата.

#gerb

бутон за сайт

2 коментари on “Старозагорски тийнейджъри извиха опашка за автограф от Емил Конрад”

  • ........... wrote on 20 март, 2016, 20:22

    “Опашка” от 7 деца!!!

  • admin wrote on 21 март, 2016, 7:09

    Това е към края й. Впрочем – от колко нагоре започват опашките?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн