Малчугани дадоха имена на бебета козлета по случай Празника на Зоопарка и идването на Баба Марта

STZAGORA.NET
*
Пижо и Пенда се казват от днес две бебета козлета, обитатели на старозагорския Зоопарк. На тях бяха вързани и традиционни преплетени бели и червени конци, за да са здрави и игриви животните в зоологическата градина.

Малчугани от три детски градини бяха гости на празника, посветен на рождения ден на Зоопарка, Баба Марта и пролетното настроение.

Възпитаниците на СДГ №35 „Свобода, ЦДГ №10 „Светлина“ и ЦДГ №23 „Кипарис“ взаимно си размениха мартенички и бяха част от пъстрия пролетен празник в зооградината.

Баба Марта не пропусна да пожелае на всички здраве, румени бузки и усмивки, а с песен и танц талантливите деца от Вокална студия „Усмивки“, Детско-юношески народен хор „Жарава“ и Клуб за български народни танци “Загорци” към НЧ „Родина 1860“ поздравиха всички гости на празника.

Сръчно изработени от клиентите на Дневен център „Козма и Дамян“ традиционни мартеници и хартиени сърчица бяха закичени на всички посетители.

#


share button


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн