Млади социалисти закичиха мартеници на старозагорци в градския транспорт

STZAGORA.NET
*
Млади социалисти подариха стотици мартеници на старозагорци, които пътуват днес с градския транспорт, пожелавайки им здраве. „Гражданите приемаха с благодарност мартенската изненада, пожеланието ни провокира доста коментари по темата за здравеопазването в България и скъпия хаос, създаден в системата” – сподели младежкият лидер на социалистите Диана Михалева, която за поредна година организира мартенска кампания. По думите й младите се стремят едновременно да зарадват своите съграждани, както и да чуят въпросите, които вълнуват жителите.

Червено-белите символи на пролетта бяха изработени ден по-рано в ателието на Младежкото обединение на БСП с подкрепата на народния представител от „БСП лява България” Георги Гьоков. В работилницата за красиви амулети се включиха сръчните активисти Марина Георгиева, Мирослав Атанасов, Даниела Лекина и Галина Господинова.

В началото на февруари благодарение на дарени материали от общинските съветници на левицата Климент Пенчев, Даниела Лекина и Бойчо Биволарски в Дома за възрастни с физически увреждания с отделение за рехабилитация в Стара Загора се изработиха множество мартеници. Пъстроцветните символи и днес се продават на специален щанд в Mall Galleria, средствата са за ремонт в сградата на Дома.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн