“Верея Волей” с предложение към бизнеса и обществото за развитието на волейбола в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Уважаеми госпожи и господа,

С настоящото изразяваме нашето желание за партньорство и съвместна дейност за развитието на най-приоритетния и проспериращ колективен спорт в България – волейбол и по-конкретно разивтието му в община Стара Загора
ПРЕДСТАВЯНЕ НА КЛУБА

Волейболният клуб е основан през 2013 г. Клубът развива детско-юношеския волейбол на територията на община Стара Загора в следните направления:
1. МОМИЧЕТА до 10 г., до 12 г., до 13 г., до 15 г., до 17 г. и до 19 г.
2. МОМЧЕТА до 10 г., до 12 г., до 13 г., до 15 г., до 17 г. и до 19 г.
3. Представителен отбор МЪЖЕ, който се състезава в Държавното първенство на Българска федерация по волейбол в АНВЛ, както и всички отбори от Детско юношеската школа (ДЮШ)  на клуба. В ДЮШ ежедневно тренират около 150 деца в горе упоменатите възрастови групи.  В школата работят трима треньори и един Главен консултант – Николай Иванов, десет години капитан на Националния отбор и негов разпределител, който е изготвил програма, по която работят треньорите в клуба.
Програмният период е 2016 – 2020 г. Треньорите в клуба ежедневно работят по програмата на Главния консултант. Същото се отнася и за треньорите на  представителния отбор Мъже.

УСПЕХИ на КЛУБА

През периода от учредяването на клуба сме постигнали и резултати, които на този етап на развитие са добри,  тъй като на територията на Общината през последните 30 г. спортът ВОЛЕЙБОЛ е бил със затихващи функции и нишката на развитие, и традиции на практика умишлено е била заличена.

1. През сезон 2013-2014 г. наши представителни отбори от ДЮШ участваха в Държавното първенство на БФВ до фаза зонални кръгове.

2. През сезон 2014-2015 г. представителите на клуба участвайки в държавното първенство се класираха и за финалната фаза, където завоюваха и едно 1-во място при момичета до 12 г. и едно 2-ро място при момчета до 12 г. Останалите наши представители стигнаха до ниво, което е много престижно за толкова млад клуб. През същия период селектирахме и представителен отбор МЪЖЕ, който има една единственна цел да вдъхне кураж и смелост на подрастващите млади волейболисти от нашия град, че те имат перспектива да играят професионално спорта, които  обичат и тренират ежедневно, за да защитават честта на любимия град на спортното поле.

3. През сезон  2015-2016 г. целите на клуба са много високи. Класиране на минимум шест отбора от ДЮШ за финали на Държавното първенство на БФВ. Представителният отбор МЪЖЕ да се класира във Висша лига и от сезон 2016-2017 г. за първи път градът ни да има професионален клуб по Волейбол.

Уважаеми госпожи и господа, представената идея за развитието и целите на клуба в нашия град ни дава основа за диалог и дискусия за намиране на правилната форма за развитие.

Ние, като ръководсво на клуба, сме готови да проведем дискусия с представителите на бизнеса от Стара Загора за да намерим правилното решение за финансирането на клуба за период, който ще му позволи да работи в насока за постигане на високи резултати. Съществуват много форми на сътрудничество в областта на спорта и бизнеса, които са взаимно мотивиращи. В България също има такива проекти и то на водещи клубове. В тази връзка ние изразяваме готовност за среща разговор с БИЗНЕСА за постигане на решение, което ще удовлетвори всички страни, както и гражданите на Стара Загора!

Моля, желаещите представители на старозагорския бизнес да станат част от устойчивата организация за развитие на волейбола в Стара Загора да се свържат с нас на посочените контакти. 

ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРИМ!


С уважение:

Жельо Желев,
Президент ВК ”ВЕРЕЯ ВОЛЕЙ”
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн