Старозагорци спортуват с „Младежта в действие“ – тази събота. Канят се за участие хора от всички възрасти

STZAGORA.NET
*
Спортен ден под наслов „Младежта в действие“ ще се проведе в Стара Загора на 30 януари 2016 г. (събота) в общинската спортна зала „Иван Вазов“. Организатори са Община Стара Загора и Международният младежки център.

Идеята е да поощрим хората да спортуват повече, да се грижат за здравето си и да създават социални контакти, съобщи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова, която ще открие събитието в 11.00 ч. Намерението ни е да я развием и да я обогатим във времето с различни форми, обясни тя.

Под ръководството на опитните треньори Венета Любенова, Георги Славов и Константин Илев ще се проведат безплатни групови тренировки по аеро-степ, аеро-кикбокс и спининг колела. Този вид тренировки са особено подходящи за групови занимания. В тях могат да вземат участие хора от всякакви възрасти и социални групи, както и с различни потребности. Тренировките ще бъдат забавни, с достъпна хореография, на фона на подходяща музика. Предварителна подготовка не се изисква. Необходимо е участниците да бъдат с подходящо облекло, което да не затруднява движението им.

Регистрацията на участниците ще се извършва на място. Те ще могат да изберат в коя тренировка да се включат, а при желание могат да изберат повече от една. Всички ще получат тениски за спомен от спортното събитие.

Програма:

10:30 ч. – 11:00 ч. – регистрация
11:00 ч. – 11:10 ч. – откриване
11:10 ч. – 12:00 ч. – аеро кикбокс
12:10 ч. – 13:00 ч. – спининг колела
13:10 ч. – 14:00 ч. – аеро степ

Партньори на събитието са TVZagora, Печатница 2M, Фитнес зала „Атлетик“, минерална вода „Savina Sport“.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн