Главният прокурор награди трима прокурори от Стара Загора за висок професионализъм

STZAGORA.NET
*
Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил с грамоти и служебна благодарност четирима прокурори от района на Апелативна прокуратура – Пловдив.

Трима са наградените прокурори от Районната прокуратура в Стара Загора – Диана Халачева, Росен Минчев и Десислава Калайджиева. Предложението за тяхното поощряване е направено от административния ръководител. Росен Минчев е награден за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа като прокурор, а Диана Халачева и Десислава Калайджиева за разследвания по тежки наказателни производства. Те също са отличени със служебна благодарност и грамоти. Заповедите за награждаването са публикувани на ведомствения сайт на прокуратурата.

За значителен принос при надзора и организацията на работата на разследващите полицаи от Районното управление в Асеновград е отличен и Калоян Димитров, районен прокурор на Асеновград.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн