Клиент от Стара Загора спечели термографско обследване на своя имот от EVN

STZAGORA.NET
*
Чрез услугата на EVN България за термографско заснемане всеки клиент може да получи точна информация къде са загубите на топлинна енергия на неговия дом
*
Клиент от Стара Загора спечели специализирано термографско обследване на своя имот, осигурено от EVN България. Това е голямата награда в кампанията на дружеството през 2015 г. за актуализация на клиентски данни и популяризиране на услугите за безплатно известяване с SMS/имейл за стойност на фактура и просрочени задължения. В кампанията участваха всички клиенти, заявили безплатните услуги на EVN България и актуализирали своите клиентски данни. При заявка на една от посочените безплатни услуги всеки клиент изтегляше карта, при изтриването на която можеше да спечели освен термографско обследване така и фенерчета, ключодържатели и др. награди.

Термографското обследване се извършва от специалисти на EVN България. Чрез него клиентите получават прецизно и цялостно енергийно изследване на цяла сграда или имот от нея. Термографията дава ясна картина къде са местата със загуби на топлинна енергия и причините за тях. Подходящото време за нейното извършване са зимните месеци от ноември до март, когато външните температури са ниски и с помощта на инфрачервена камера невидимите за човешкото око топлинни потоци се улавят и преобразуват в цветове.

При заявяване на услугата експерт на EVN България се свързва с клиента и съгласува с него удобно време за посещение. След термографското заснемане дружеството предоставя на клиента подробен доклад с външни инфрачервени снимки на сградата и/или отоплителните тела. В доклада се установят енергийното състояние на външните стени на имота, качеството на изолацията, местата с висока загуба на енергия, както и дефектни връзки по конструкцията. В допълнение се предоставя информация за евентуални проблеми във вътрешните инсталации и местата с риск от влага и мухъл. Експертите на ЕVN България обръщат внимание на откритите места със загуба на енергия и разясняване перспективите за тяхното отстраняване.

Услугата е достъпна за всички клиенти без значение на местоположението на техния имот, като в зависимост от броя на имотите в една сграда цените варират от 91,67 лв. (без ДДС) до 149,50 лв. (без ДДС). Повече информация за услугата и нейните варианти клиентите могат да намерят на http://www.evn.bg/Chastni_klienti/EE_chastni_klienti/Termografia.aspx, както и в брошурата на EVN България – „Термография на сгради“: http://www.evn.bg/getattachment/cfed0b2a-a5f2-4ed7-a6fe-79e7343c8a60/Thermography_Brochure_web.aspx.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн