Областният управител инж. Георги Ранов отчете първата година от мандата си

STZAGORA.NET
*
Днес областният управител инж. Георги Ранов направи пред журналисти отчет за първата година от своя мандат. В началото на своето изказване той съобщи приоритетите, по които той и неговият екип са работили през изминалата година – прозрачност в управлението, постоянно взаимодействие с местните власти, с представителите на държавните институции, поддържане на преки контакти с бизнеса с цел подобряване на възможности за подобряване на бизнес средата и създаване на условия за инвестиции и разкриване на нови работни места.

Инж. Ранов изреди по направления дейностите, които областна администрация и ръководният екип са извършили през 2015 г. Отчетът бе съпроводен от мултимедийно представяне на важни моменти, срещи и заседания от годината.

След официалната част група коледари от СОУ „Максим Горки” поздравиха инж. Ранов, зам.-областният управител Мариана Кръстева и журналистите. Областният управител вдигна наздравица с вино за здрава, успешна и щастлива 2016 г. Баница с късмети изненада приятно гостите на събитието. На инж. Ранов се падна нов апартамент, а г-жа Кръстева изтегли късмет и успех във всички начинания.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн