Благодарствен плакет за кмета Живко Тодоров от Националната баскетболна лига

STZAGORA.NET
*
Националната баскетболна лига награди с благодарствен плакет кмета на Стара Загора Живко Тодоров заради приноса му в развитието на баскетбола в града през 2015 г.

Днес, по време на церемонията по представяне на новия основен спонсор на Лигата – телекомуникационната компанията „Виваком”, той бе връчен на заместника му Красимира Чахова

Участие в церемонията, състояла се в зала „Универсиада” в София, взе и баскетболистът на “Берое” Тихомир Желев. Той участва в демонстративен двубой заедно с играчи от останалите 9 тима в шампионата.

„Приемаме този проект сериозно и присъствието на всичките тези момчета от 10-те клуба в Националната баскетболна лига е доказателство, че всички в баскетбола у нас можем да бъдем едно цяло. Иска ми се ние, като част от този интелигентен спорт, макар в последните години да нямаме големи успехи на национално ниво, да продължим да предлагаме интрига и изненади в Националната баскетболна лига”, коментира президентът на Лигата Константин Папазов.

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн