Конкурс за изграждане на паметник на Св. Климент Охридски в Стара Загора, обсъждаме проектите във вторник, 22 декември

STZAGORA.NET
*
Община Стара Загора организира изложба и обществено обсъждане на постъпилите конкурсни проекти за изграждане на паметник на Св. Климент Охридски в Стара Загора, по повод навършващите се 1100 години от неговата смърт. Седем са постъпилите конкурсни проекти, които се оценяват от жури с председател арх. Иван Кирчев – главен архитект на общината.

Във връзка с проведена процедура по реда на ЗОП с предмет „Изготвяне на цялостна обемно-пространствена концепция за изграждане на паметник на Св. Климент Охридски в гр. Стара Загора (27.07.2016 г.)“, от 8,30 ч. на 21.12.2105 г. до 13:00 часа на 22.12.2015 г. състезаващите се в открит конкурс проекти ще бъдат изложени във фоайето на Община Стара Загора.

Със свои предложения участват Красимир Зарков от Стара Загора, Иво Чехларов от с. Сливек, арх. Диньо Динев от Стара Загора, „Виктория 2011“ ЕООД от Велико Търново, Наско Настев и Красимир Добрев от Стара Загора, Любомир Добрев от София и Димо Димов от Стара Загора.

На 22.12.2015 г. в 13:30 часа в зала 2 на общината ще се проведе обществено обсъждане с граждани, в което ще участват представители на журито и на възложителя.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн