Областният управител Г. Ранов изрази удовлетворение от съвместната работа в среща с председателя на УС на “ЕВН България” Робърт Дик

STZAGORA.NET
*
Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с председателя на УС на EVN България Робърт Дик. На срещата присъстваха също Костадин Величков и Калина Трифонова, членове на УС.

Робърт Дик запозна областния управител с подготовката на дружеството за зимния сезон. Още през юни е извършена инспекция на всички съоръжения на електроразпределителната компания. След кризата през март с нарушеното електроподаване заради тежките зимни условия са били подменени близо 3000 стълба. Почистени са 330 км далекопроводи. В момента дружеството разполага с 430 високопроходими автомобили и 26 високопроходими вишки. Доставени са допълнителни мобилни дизелови агрегати.

През 2015 г. EVN e инвестирало 13.5 млн.лв. в изграждането на нови електропроводи, подмяна на стълбове, както и за преодоляване на щетите от зимната криза.

По време на разговора инж. Ранов изрази удовлетворението си от доброто партньорство между държавната власт, институциите по сигурността и електроразпределителното дружество по време на извънредни ситуации. “Надяваме се да сме добре подготвени и да продължим да работим все така координирано, когато обстановката изисква съвместни действия” – каза той.

Областният управител изрази готовност и за съдействие при реализация на социални проекти на EVN на територията на Старозагорска област.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн