Откриха 4.3 килограма хашиш в къща в кв. “Лозенец”, започна разследване под ръководството на Районна прокуратура – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Под надзора на Районна прокуратура – Стара Загора е започнато разследване по досъдебно производство срещу неизвестен извършител за незаконно държане на наркотични вещества – престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

На 12 ноември 2015 г. (четвъртък) в старозагорския кв.”Лозенец” от служители на Второ РУП е извършено претърсване в жилище – къща и прилежащото й дворно място, обитавани от 40-годишната Р.И. от Стара Загора.

При претърсването в жилището и дворното място са били намерени и иззети около 4 килограма и 300 грама наркотични вещества, които след направен полеви наркотест са реагирали на хашиш.

Под ръководството на Районна прокуратура – Стара Загора е извършено претърсване на къщата и дворното място и личен обиск на обитателката им. Разпитват се свидетели и ще бъдат назначени експертизи.

Предстои извършване на процесуално-следствени действия по установяване на конкретния извършител на престъплението.

(Снимката е илюстративна)
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн