Стара Загора – център на регион с развита икономика, обхващащ три области

STZAGORA.NET
*
Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с новоназначения регионален представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия за областите Стара Загора, Хасково и Сливен Иван Сотев.

Стара Загора е един от шестте новообособени центрове на региони, в които ще има представителства на Изпълнителната агенция. Останалите са Пловдив, Бургас, Варна, Добрич и Русе.

Целта на откриването на регионално представителство е да се започне работа на терен с бизнеса и да се контактува директно със собствениците на фирми, за да се разберат конкретните им проблеми. Центърът ще оказва съдействие на малките и средни фирми при изготвянето на проекти за кандидатстване по европейски програми.

Инж. Ранов одобри идеята на икономическото министерство за по-пряк контакт с бизнеса и заяви, че Областната администрация ще оказва където е възможно съдействие в работата на новата структура. Той изрази задоволство, че Стара Загора е избрана за център на регион с развита икономика, обхващащ три области.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн