“Фантомите на мюзикъла” в Опера Стара Загора – 12 ноември, четвъртък, от 19 часа

STZAGORA.NET
Държавна опера – Стара Загора ви кани на едно по-различно музикално преживяване на 12 ноември от 19 часа. Една вечер изпълнена с музика, вълнения, суинг, джаз, рок, МНОГО специален гост – Михаела Филева. И… вашите аплодисменти!

В концерта „Фантомите на мюзикъла“ само в една вечер може да чуете фрагменти от великите мюзикъли “Устсайдска история”, “Кабаре”, “Котките”, “Фантомът на операта”, “Вълшебникът от Оз”, още – “Алис в страната на сънищата”, “Законът на джунглата” и др. Оркестър, артисти и най-хубавите моменти от световноизвестни мюзикъли. Глас, суинг, техника и вкус! Мюзикълът е жанр, който се прави от сериозни артисти и музиканти.Тези шедьоври екзалтират всяка една публика. Комбинацията от романтични любовни истории и прекрасна музика е зашеметяваща!

Много е вероятно тази вечер да успеете да се завърнете обратно към онова светло, чисто и вълшебно място, което безвъзвратно сме изгубили в момента, в който сме прекрачили в света на възрастните. Нима не копнеем всеки ден да се завърнем там – някъде отвъд дъгата? Тези истории са вечни колкото света и близки до всеки от нас. Няма значение на колко години сте, защото повечето от песните са за това – да бъдем просто щастливи! Те са за нас – за нашия стремеж към щастие и спокойствие!

Идеята за това различно музикално ревю-спектакъл е на Георги Динев. „Да не забравяме мечтите си и да вярваме в тях“ – е неговото послание. На сцената ще излязат още гост-солистите Весела Морова, Велин Михайлов и Милен Шопов, и солистите на Държавна опера – Стара Загора Борис Тасков, Милко Михайлов, Нели Нечева, Камелия Стойчева, Галина Костадинова, Мария Колева. В творческия екип на спектакъла са още Ромина Славова – хореограф, и Златна Михайлова – автор на костюмите. На пианото – Деница Петрова; и с участието на великолепните млади певци от Детско-юношеска студия за опера и балет „Маргаритки“ с ръководител Зорница Желязкова.

За да бъде още по-различно и интересно, на диригентския пулт застава отново маестро Любомир Денев – композитор и диригент, джаз пианист, който по неповторим начин ще събере всички стъкълца от магическия калейдоскоп, за да даде отговора на почти Шекспировия въпрос – когато любовта е силна – няма „правилно” и „неправилно”, защото Любовта е Живот!

Заповядайте на 12 ноември от 19 часа! След концерта ще може да се срещнете, снимате и получите автограф от звездата на вечерта Михаела Филева.

ОЧАКВАМЕ ВИ!
Държавна опера – Стара Загора


#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн