Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Ще има промени на всички нива, за да работим с още по-високо темпо

STZAGORA.NET
*
„Резултатите от изминалите избори са много добри за ГЕРБ. Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Трябва да работим много сериозно, за да оправдаем гласуваното ни доверие“. Това каза на първата си пресконференция след Местните избори Живко Тодоров, който спечели втори кметски мандат в Стара Загора с подкрепата на 79% от гласоподавателите. Той поздрави всички кандидати за кметове в Стара Загора и посочи, че в нито един момент не си е позволил да наруши добрия тон по време на кампанията.

„Искам общинската администрация да работи по-стегнато и с по-добро отношение към гражданите. Затова ще има промени на всички нива. Виждам необходимостта да се работи с друго темпо. Екипът, на който ще заложа няма да е партиен, а ще бъде основан на качествата на всеки един човек“ – категоричен бе Живко Тодоров. Той подчерта, че предстоят важни неща за Стара Загора. „Ще се стремим да спечелим най-голям процент от европейските средства през следващия програмен период. Чрез тях ще се решат много от проблемите на града“.

„ГЕРБ ще издигне кандидатурата на Емил Христов за председател на Общинския съвет, който заемаше поста и през мандат 2011-2015 г. – посочи Живко Тодоров. – В ОбС ще търсим консенсус, въпреки голямата група на ГЕРБ, която е от 27 души. Ще работим с всички.“

„Програмата на Живко Тодоров е програма на ГЕРБ. Ще подкрепим всички негови предложения и инициативи“ – подчерта общинският председател на партията Емил Христов. „Няма да се капсулираме, ще търсим диалог и съдействие от всички партии в местния парламент. Ще се стремим целият експертен потенциал на Стара Загора да подпомага работата на ОбС“.

„За ГЕРБ предстоят балотажи в 12 села от общината. През изминалия мандат направихме много неща за някои от малките населени места, през следващите четири години ще насочим усилията си към други – посочи кметът на Стара Загора. – Проблем е, че градските общини не могат да кандидатстват по програмата за развитие на селските райони, а ние имаме 51 села. Въпреки всичко ще положа много усилия хората да усетят грижа от страна на общината“ – каза Живко Тодоров.
#

бутони за споделяне

1 коментар on “Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Ще има промени на всички нива, за да работим с още по-високо темпо”

  • Димитрова wrote on 3 ноември, 2015, 9:56

    Промените са повече от наложителни. Поне 40%от общ. администрация са за смяна. Отн. ОбС – именно преф.вот ме мотивира да гласувам и имате одобрението на избирателите. Край на гравитиращите тьртеи, на които гласьт им не се чуваше и си получаваха парите, което пьк си беше основният им мотив да се натискат за общ. сьветници. Повече разум и… напред


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн