Живко Тодоров изчака час на опашката сред съграждани, преди да гласува

STZAGORA.NET
*
Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора в мандата 2011-2015 г., се нареди в 10 часа днес на дълга опашка от чакащи пред избирателна секция № 68 в СОУ “Васил Левски”, като благодари, но отхвърли поканата на хората да влезе да гласува с предимство. Редът му дойде точно след 1 час. След като упражни правото си на глас, Живко Тодоров заяви пред медиите следното: „Гласувах, за да продължи развитието на Стара Загора в правилната посока и за това, младите хора да остават тук. Важно е да имаме хубава перспектива за нашия град и да направим така, че да сме в челните места на най-добрите градове за живеене в България“.

Живко Тодоров уточни пред медиите, че е използвал преференциалното гласуване за общински съветници, тъй като и той, както мнозина старозагорци, има предпочитания към отделни кандидати.

„Участвах в националния референдум, защото на всички българи трябва да се чува мнението. По този начин ще се даде възможност на повече наши сънародници, и особено на онези, които живеят в чужбина и са потенциал на нацията, да покажат своето отношение към държавата“ – категоричен бе Живко Тодоров. На въпрос ще се стигне ли или не до балотаж в Стара Загора, той отговори, че хората ще решат.

Пред медиите Живко Тодоров припомни, че СОУ “Васил Левски”, където гласува, е училището, в което навремето е учил.

Малко по-назад на опашката пред 68-ма секция след Живко Тодоров се нареди и майка му

Пред медиите след гласуването

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн