Цветан Цветанов в мъглижкото село Ягода: ГЕРБ прави политика в услуга на хората

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
„Много работа чака кмета на Мъглиж и екипа му, за да се реализират плануваните проекти за общината, които са за над 60 млн. лева през следващия програмен период“, каза Цветан Цветанов, председател на националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ при откриването на изцяло обновеното читалище „Гео Милев–1926 г.“ в мъглижкото село Ягода. „Критикуват ГЕРБ, че развива само големите градове и региони, но днешното събитие категорично доказва обратното! Ние не делим населените места на малки и големи. Силата на ПП ГЕРБ е залагането на истински отговорна политика във всяко кътче от страната ни. Силната страна на ГЕРБ и кметовете ни е, че никога не делим хората на „наши“ и „ваши“, подчерта още зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

„На агресията ще продължим да отговаряме с първи копки и развитие. ГЕРБ прави политика в услуга на хората и всеки ден доказваме това. Жителите на село Ягода, както и на цялата мъглижка община, са работодателите на кмета и екипа му. Подкрепете нашите кандидати с бюлетина номер 13, за да продължи стабилното и сигурно развитие в региона“, обърна се към жителите и гостите на селото Цветанов.

Той, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, народните представители от Старозагорско Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев, както и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства на мъглижката община бяха официални гости при прерязването на лентата на НЧ „Гео Милев–1926 г.“ Програмата започна с музикален поздрав от самодейците от местния пенсионерски клуб и водосвет за здраве и успехи.

„През последните 4 години градим, защото през предхождащите ги двайсетина години и вашето, и нашето търпение се изчерпа! Благодарим ви за търпението и подкрепата“, обърна се към хората Господин Господинов, кандидат на ГЕРБ за кмет на Община Мъглиж. „Плюят ни нашите опоненти, че ремонтирахме читалището в село Ягода, че строим паркове и стадиони, но искам да им кажа, че ще продължим да възстановяваме църкви и читалища, ще продължим да градим спортни съоръжения и пенсионерски клубове“, категоричен бе Господинов, кандидат за втори кметски мандат.

Читалището в село Ягода бе ремонтирано по проект с финансовата подкрепа на Програмата за развитие на селските райони. Общата стойност на дейностите по цялостното реновиране на сградата е над 870 хил. лева. Община Мъглиж успя да съхрани единственото културно средище в селото. Освен топлоизолацията и мерките за енергийна ефективност, които бяха внедрени в сградата на културния институт, нови са и декорите, и завесите на сцената на читалището.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн