Галина Стоянова, кандидат на ГЕРБ за втори мандат кмет на Казанлък: Градът ни става все по-добро място за живот и реализация

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
„Казанлък става все по-добро място за живот и реализация. Желанието на жителите му бе градът да излезе от сивотата, в която бе изпаднал от десетилетия – това днес е факт“, с тези думи се обърна към казанлъчани кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет на Казанлък Галина Стоянова.

Стоянова, заедно с председателя на националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, както и европейският депутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, официално откриха комбинираните зони за отдих в града, изградени по ОП „Регионално развитие“. Двата терена се превърнаха в приятно място за отдих и детска игра. Те са допълнителни обекти към проекта за безвъзмездна финансова помощ за цялостна реконструкция на двата най-големи парка в Казанлък – „Розариум“ и „Тюлбето“. Общата стойност на допълнителните зони е над 800 хил. лева. Средствата са отпуснати за изграждане на спортна площадка със скейборд рампи, както и стена за катерене, която се намира зад Младежкия дом в Казанлък, и се очаква до броени дни да бъде завършена.

„През изтеклия програмен период 2009-2014 година в община Казанлък са инвестирани 109 милиона лева. През новия програмен период са потготвени проекти за над 110 млн. лева“, подчерта Цветан Цветанов в Казанлък. „Сигурен съм, че със стабилното правителство на Бойко Борисов, както и с успешното местно управление, Казанлък ще продължи да се променя динамично“ – допълни още председателят на предизборния щаб на ГЕРБ. Той призова всички казанлъчани да се грижат за новите детски и спортни съоръжения, както го правят с домовете си.

„Галина Стоянова и нейният екип са хората, които показаха как може да се промени Казанлък към по-добро. Убедих се, че той е град на младите хора. Развивате се с бързи темпове, а резултатите са видими. Това ни дава Европа – сигурност и развитие“, обърна се към местната управа и жителите на Града на розите евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн