Предизборен дебат проведоха по БНТ кандидат-кметове на Стара Загора и водачи на листи

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
Под надслов “Гражданите питат – кандидатите отговарят” по БНТ тази сутрин бе проведен предизборен телевизионен дебат по актуални за община Стара Загора въпроси. Участваха досегашният кмет Живко Тодоров от ПП ГЕРБ, Илия Златев от ПП АБВ, д-р Стефан Шишков от коалиция “БСП лява България – за Стара Загора”, Димитър Чорбаджиев от Реформаторския блок, Михаил Михайлов от ПП “Атака”, Николай Василев от Движение за радикална промяна “Българската пролет”, Антон Андонов от ВМРО-БНД (всичките дотук – кандидати за кмет на Стара Загора), Антон Николов от Социалистическа партия “Български път” (водач на листата) и Янко Янков от Местна коалиция “Истината за Стара Загора” (водач на листата).

Засегнат беше конкретен казус за канализацията в кв. “Зора” и за цялостния воден проект на Стара Загора, проблемът с незаконното строителство и събарянето на незаконни сгради в кв. “Лозенец”, общинската помощ за културни институции като Операта и Драматичния театър, бъдещето на част от парк “Бедечка”, общинската политика за селата, мигрантската криза и др.

Участниците в дебата отбелязаха постигнатото досега в града и общината, като се обединиха около мнението, че наистина остава да се прави още много, но не всичко може да се свърши на момента, сега и веднага, особено в селата.

Запис на предизборния дебат може да се гледа тук >>>.

#

бутон за социални мрежи

1 коментар on “Предизборен дебат проведоха по БНТ кандидат-кметове на Стара Загора и водачи на листи”

  • Д.Славова wrote on 16 октомври, 2015, 10:09

    Дебатът за Стара Загора….. не се състоя. Имаше само сесия на общински съвет – кмет /настоящият/ и общински съветници /останалите кандидат – кметове/.
    Много вяло и слабо представяне. Дори журналистката не издържа …..


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн