Режат отново билбордове на коалиция “Истината за Стара Загора”

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Отново нарязаха билбордове на коалиция “Истината за Стара Загора”, съобщават от щаба й. Снощи са били нарязани два от билбордовете на гражданската листа “Истината за Стара Загора”. Единият е на входа на града до Дома на инвалида, а другият е на оградата на завод “Родопа”, който беше нарязан предния ден, сменен и отново нарязан.

“Потресен съм от злобата, завистта и мръсните номера на хората, които вършат това. Призовавам всички политически партии да спазват законите и моралния етикет, и да не показват своята слабост и страх с такива вандалски прояви. Както обясних предния път, това нас няма да ни спре, а единствено ни сплотява и ни показва, че сме на прав път. Днес подадохме жалба в полицията, на някои от бордовете монтирахме скрити камери, а на други ще има хора, които ще наблюдават цяла вечер, за да заловим изпълнителя на това грозно деяние” – заявява водачът на листата Янко Янков.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн