Красимира Чахова с два златни и два сребърни медала от Европейските игри за ветерани

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
С два златни, два сребърни медала и две лични постижения приключи участието на старозагорската лекоатлетка Красимира Чахова на третите Европейски игри за ветерани в Ница. Призовите места тя завоюва на 400 м с препятствия и 2000 м стипълчейз. Сребърните медали са в бягането на 800 и 1500 м, в които тя подобри личните си постижения в тези две дисциплини, като постигна съответно 2.31.41 мин и 5.24.16 мин.

„Изключително доволна съм не само от медалите, но и от постиженията. Благодаря на треньора ми Стайко Стайков, на д-р Лозанов, на всички деца от групата в клуба по лека атлетика „Берое“, с които тренираме заедно и един вид сме спаринг партньори“ – заяви Чахова. „Зад един успех винаги стои екип от хора, сам човек не може да постигне нищо“ – добави тя.

Това е последното за сезона състезание, с което приключва една изключително успешна година за лекоатлетката-ветеранка от Стара Загора. Тя завоюва общо 10 медала – бронзов от Световно първенство, пет златни от балкански първенства (2 в зала и 3 на открито), два златни и два сребърни от европейските игри в Ница. Последните четири тя посвети на тримата си синове и съпруга си за това, че винаги я разбират и подкрепят, въпреки дългите отсъствия от дома.

Във френския град Ница в периода 1-11.10. 2015 г. се провеждат третите Европейски игри за ветерани. В надпреварата участват над 10 000 спортисти по 27 вида спорт.

Красимира Чахова е кандидат за общински съветник от коалиция “Народен съюз”. В листата с №6 тя е поставена на четвърто място.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн