Новият “Практикер” отваря врати в 15.00 часа днес в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
От 15.00 часа днес (четвъртък, 8 октомври) отваря врати за клиентите си новият магазин “Практикер” в Стара Загора. Това е първият хипермаркет на фирмата в България, изграден с нов модерен облик и концепция, след като миналата година българската компания “Видеолукс Холдинг”, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT “Технополис”, придоби целия бизнес на немската верига “Практикер” в България. Официалното откриване бе в ранния следобед днес.

Новият “Практикер” – Стара Загора е с над 5700 кв.м търговска площ, с нова и по-функционална подредба и организация. Асортиментът обхваща над 40 000 продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг. Предлагат се и различни услуги като рязане и кантиране на плоскости, 3D проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с 316 паркоместа. Близо 80 служители ще се грижат за доброто обслужване на клиентите.

Новият “Практикер” – Стара Загора вече е на нов, удобен адрес, в непосредствена близост до хипермаркет “Технополис” и “Парк мол”

“Ние знаем, че за повечето хора домът е най-голямата финансова, но и емоционална инвестиция, която правят. Затова нашата мисия е да ги вдъхновим, да им предложим идеи и решения как лесно и без много средства да го обновят и освежат, да създадат дома, за който мечтаят” – коментира Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на “Видеолукс Холдинг”.

Изграждането на новия “Практикер” – Стара Загора е част от дългосрочната стратегия на “Видеолукс Холдинг” за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети на веригата. Реализацията на проекта на новия хипермаркет е дело на строителната фирма “Бараж груп”.

За компанията:
“Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. За 10 г. изгражда 10 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. Миналата 2014 г. българската компания “Видеолукс Холдинг” придоби целия бизнес на немската верига “Практикер” в България.





#
Разписание - градски транспорт >>>>

vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн