Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: Целите ни за следващия мандат са реални и изпълними, имаме готов екип

STZAGORA.NET
*
“Една от най-важните точки, които сме си поставили е за привличането на инвестиции в Стара Загора, които да подпомогнат създаването на работни места. Следващата седмица в града ни ще пристигне най-голямата компания, която се занимава с производство на части за автомобили. Те имат желание да отворят завод, в който да произвеждат електроника, а това означава възможност за работа на старозагорци. Ние сме предложили за тази цел терен, който се намира близо до квартал „Зора“, на мястото на бившия разсадник. Това са 200 дка площ, на която вече се сменя предназначението, за да може да предложим на тази фирма да реализира идеята си и да осигури работни места за високообразовани кадри. Това за Стара Загора е много важно, за да може младите хора да не избират столицата или чужбина за реализация, а да остават тук“, каза Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ. Той се срещна с работещите и ръководството на фирма „Вълков – Техносвет“, за да ги запознае с приоритетите си, както и да чуе проблемите им.

„Всичко, което сме си поставили като цел при следващ мандат, е реално и изпълнимо, без кухи обещания за невъзможни неща. Знам много добре какви са възможностите на Общината, както и какви са европейските перспективи. Има готов екип, който може да разработва всички заложени неща, които ще подобрят нашия живот“, подчерта той.

„За нас е важно нещата, които правим да са от полза, да се виждат, да се усещат от хората. По този начин работихме четири години, така искаме да продължим. Това е и причината да продължаваме с ремонтирането на междублоковите пространства. Опитваме се да достигнем до проблемите на всеки един човек. Преди десетилетия е имало бурно строителство на високи сгради, а между тях кал и никаква инфраструктура“, допълни Живко Тодоров.

Живко Тодоров и кандидатите за общински съветници Николай Диков, Динко Михайлов, Диян Димитров и Златко Танев коментираха ремонтите в кварталите на Стара Загора, както и предстоящата рехабилитация на централната пешеходна зона.

Среща-разговор бе проведена и с работещите в старозагорскaта шивашка фирма „Краси–2000“, на която бяха дадени предложения за промени в автобусните разписания, за да бъдат максимално удобни за работещите в централната градска част, но живеещи в кварталите на Стара Загора.
#
Разписание - градски транспорт >>>>

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн