Бирфестът продължава тази вечер в Стара Загора с Overground Brass Band

STZAGORA.NET
*
Снощи старозагорци бурно аплодираха своите съграждани Жасмина и група Авангард. Те излязоха на сцената на продължаващия до 11-ти октомври Бирфест, организиран по повод празника на града – 5 октомври.

На сцената в парк „Пети октомври“ довечера ще се изяви още една страхотна старозагорска банда. Тази вечер от 19:30 ч. на живо в парка ще се представят Overground Brass Band.

Биреният фестивал на Стара Загора се завърна след дълго очакване и с богата програма. Организиран от Община Стара Загора и Загорка АД, Beerфестът бе официално открит в петък, 02.10.2015 г.

В оставащите до 11-ти октомври дни на сцената на Beerфеста ще се качат още местни изпълнители и обичани музикални звезди на България. Жителите и гостите на Стара Загора ще чуят Dream Team, Стела Петрова и Гено Господинов, както и специалните концерти на Southwick, Уикеда, Млък!, JEREMY? и Svetlio and the Legends.
#
Разписание - градски транспорт >>>>

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн