Състезание по колоездене и мини маратон със състезателен характер Galleria Run & Cycling на 4 октомври 2015г. (неделя) в подкрепа на местната политика за налагане на Стара Загора като зелен град на спорта

STZAGORA.NET
*
Mall Galleria Стара Загора съвместно с Община Стара Загора и спотрен клуб по лека атлетика Берое организират състезание по колоездене и мини маратон със състезателен характер Galleria Run & Cycling с подчертан апел към подрастващото поколение за един по-активен и здравословен начин на живот.

Спортната инициатива ще се състои на 4 октомври /неделя/, от 10:00 часа, като участието е напълно безплатно. Всички предварително записали се ще бъдат разпределени в 4 възрастови групи в избраната спортна дисциплина както следва:

* бягане: възрастови категории 6-9 г. и 10-14 г. – 60 м спринт пред Mall Galleria Стара Загора;
възрастови категории 15-17 г. и 18+г. – крос маратон от Община Стара Загора до Mall Galleria Стара Загора;

* колоездене: възрастови категории 6-9 г. и 10-14 г. стартират пред Военен клуб (ДНА) и финишират пред мола;
възрастови категории 15-17 г. и 18+г. ще се състезават от Община Стара Загора до Mall Galleria Стара Загора.

До състезанието на 4 октомври ще бъдат допуснати единствено предварително записалите се участници онлайн на www.galleriasz.bg/galleriarun или на клиентска информация в Mall Galleria, в периода 3 септември – 30 септември 2015 г.

Galleria Run & Cycling се отличава с голям награден фон, предоставен от организатора Mall Galleria и официалния партньор на инициативата Nike България – 75 парични и предметни награди на обща стойност над 7000 лева.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн