EVN: Виладжиите с ваканционни имоти да обърнат внимание на сроковете за плащане на консумирана електроенергия

STZAGORA.NET
*

EVN България съветва своите клиенти да обърнат внимание на сроковете за плащане на консумираната електроенергия във ваканционните си обекти. Сроковете за плащане са упоменати в предишна фактура

В редица курорти и селища както по Южното Черноморие, така и в планински населени места през летния период се ползват временно различен тип жилища – апартаменти, вили, летни къщи и др. В тях за кратък период от време през годината се ползва електроенергия. Анализът на дружеството показва, че в някои случаи консумацията от последния месец на летния период поради различни причини остава незаплатена.Това от своя страна води до изключване на електрозахранването им след изтичане на определените за плащане срокове и създава неудобства за потребителите на тези обекти при повторното им ползване.

За да не се стига до изключване на електрозахранването поради просрочване на плащането, EVN България съветва своите клиенти да се възползват от удобството на безплатните онлайн услугите на дружеството. Те дават възможност за най-бърз, лесен и удобен начин за информация, проверка и плащане на фактури за консумирана електроенергия:

 

Системата за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx
Безплатни услуги за SMS или имейл известяване:

* Информация за стойността на месечната фактура – получаване по SMS или имейл веднага след издаване на фактурата
* Известяване преди прекъсване за неплатени задължения – по SMS или имейл. Известяването се получава най-малко 3 дни предварително.

SMS или имейл услугите могат да се заявят – заедно или отделно по удобен за клиента начин – по имейл на info@evn.bg, поща или на място в EVN Офис.  Повече информация за SMS/имейл услугите на EVN България е налична на: http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx

 

Посочените онлайн, SMS и имейл услуги са достъпни както за български клиенти, така и за чуждестранни собственици на имоти в България, които са клиенти на дружеството.

EVN България е денонощно на разположение на своите клиенти:
Телефонен център 24 часа в денонощието
0700 1 0007 – телефон при липса на захранване
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg
www.evn.bg
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн