Втори концерт в подкрепа на Ванко организират в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Благотворителен концерт с участието на Михаела Филева, Силвия Кацарова, Ивайло Гюров, Теди Кацарова, Гергана и Милица Тодорови, Ани Пешева, “Hip-Hop Dance Do It Crew”, Балетна школа „Па Де Кре“, солистите на Държавна опера Стара Загора и други ще събира средства в подкрепа на Ванко. Иванко Тодоров е родител на Гергана Тодорова, която прославя Стара Загора с участието си в музикални конкурси в страната и в Европа. Диагнозата му е рак на белия дроб, а лечението се провежда в клиника в Истанбул. Необходимата сума е непосилна за семейството, но все още не е събрана.

Община Стара Загора, Младежкият общински съвет, НПО „От любов към България“, Сдружение „Самаряни“ и приятели на семейство Тодорови организират втори благотворителен концерт под наслов „Надежда за Ванко“.

Събитието ще се проведе на 29.09.2015 г. от 19.00 часа в залата на Държавната опера в Стара Загора, а поканите са с минимална цена 10 лева, разпространяват се от Сдружение „Самаряни“ (Адрес: ул. Патриарх Евтимий“ №57 (южен вход от ул. „Братя Жекови“, телефон 042 62 10 83).
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн