ММА атлети казват „Да на спорта, Не на насилието по улиците!“ на турнир в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Под мотото „Да на спорта, Не на насилието по улиците!“, на 26 септември (събота), Античният форум в Стара Загора ще събере почитатели на бойните спортове, които ще имат възможност да гледат безплатно седем професионални ММА срещи. Началото на турнира е от 20.00 часа.

Целта на БФММА и на ръководството на Община Стара Загора е да се популяризира спортът сред младите и да се покаже, че той трябва да се практикува в залите и клубовете, с ясни правила и спортсменство, а не на улицата.

Дванадесет са атлетите, които ще покажат умения на ринга в шест срещи формат ММА. Финалът на вечерта е мачът между австриеца Ненад Аврамович и голямата надежда на Стара Загора Георги Валентинов. Промяната на съперника на Валентинов се наложи поради контузия на италианеца Джордже Гритко. Той счупи крака си по време на тренировка и няма възможност да участва.

Атракция ще бъде и тегленето на състезателите, което ще се случи на площада пред Община Стара Загора на 25 септември (петък) от 18.00 часа. Всеки желаещ ще може да си направи снимка със спортистите.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн