Фирма “Градус” ще помага за финансирането на БК “Берое Стара Загора” – жени

STZAGORA.NET
*
Фирма “Градус” ще помага за финансирането на женския баскетболен “Берое Стара Загора” през новия сезон. От компанията ще отделят средства в подкрепа на клуба, който след едногодишна пауза се завръща в елитното първенство. Логото на фирмата ще бъде поставено на екипировката както на първия състав, така и на всички формации от детско-юношеската школа на тима.

Междувременно клубното ръководство се договори със сръбските състезателки Дияна Станчич и Йована Джорджевич и през новия сезон те ще играят с екипа на старозагорския отбор. И двете са родени през 1993 година. Станчич играе като крило, а Джорджевич на позиции 4 и 5.

За съжаление стана ясно, че контузията на крилото Катя Кордова е по-сериозна от очакваното и тя ще отсъства от терена до пролетта. Ядрено-магнитният резонанс показа скъсване на предна кръстна връзка на лявото коляно и се очаква до края на месеца баскетболистката на “Берое Стара Загора” да бъде оперирана. Тя ще бъде картотекирана за шампионата и от треньорския щаб се надяват да могат да разчитат на нея в края на сезона.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн