Превантивно-информационният център по зависимости търси доброволци

STZAGORA.NET
*
Превантивно-информационният център по зависимости търси мотивирани младежи от старозагорските училища и ВУЗ на възраст от 14 до 24 години, които да се включат като доброволци вМладежкия доброволчески клуб „Дарители на надежда”.

Както може би не знаете, ние осъществяваме програми за превенция на употребата и злоупотребата с психоактивни вещества (наркотици, алкохол, цигари), в училищата; правим кампании, конкурси, състезания, дискусии, форум-театър и др.); обучаваме както ученици, така и професионалисти (учители, педагогически съветници, медицински специалисти, студенти) и родители с различни методи и по различни теми, свързани с проблемната употреба на психоактивни вещества.

Популяризираме добротворчеството и развиваме мрежа от доброволци, за да успеем да помогнем на повече младежи да избегнат капана на илюзиите, страданието и престъпността, които носи употребата и злоупотребата на психоактивни вещества!

Присъединете се към тази идея и станете доброволци!

Обещаваме, че няма да скучаете! Включете се с познания, желание, настроение и доброволчески труд в нашите кампании и събития!

Не обещаваме, че само ще е лесно – да правите плакати, да разлепяте листовки, да обикаляте училища и улици, да помагате при подготовката и да пренасяте оборудване и материали за поредното събитие. Но какво е задоволството от това да си изцапате ръцете, да се поизморите, да помогнете – ще видите  по резултата на усилията си!

Всеки доброволец получава искреното ни отношение, разбиране и подкрепа, възможности да осъществи свои идеи за добротворство, много забавление и смисъл в свободното си време.

Като начало предлагаме тридневно интерактивно обучение в Архитектурно-етнографския комплекс „Етъра”!

При желание да сте част от нашето добротворческо семейство, моля, пишете на

e-mail:   picsz_dobro@abv.bg

Очакваме Ви и на адрес:

ул. „Цар Иван Шишман” № 96 (от северната страна на ПМГ „Гео Милев”)

тел.: 042/23-00-24

#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн