Казанлък: Учениците от Математическата гимназия ще започнат учебната година в напълно ремонтиран самостоятелен корпус на ПГ „Иван Хаджиенов“

STZAGORA.NET
*
От 15-ти септември възпитаниците на ПМГ „Никола Обрешков“ в Казанлък ще се обучават в сградата на ПГ „Иван Хаджиенов“, където ще бъдат настанени в самостоятелен изцяло ремонтиран корпус, докато приключи ремонтът на Математическата гимназия. По никакъв начин това няма да наруши учебния процес, спокойствието и сигурността на учителите и учениците, увери кметът Галина Стоянова на среща с директорите на училищата в общината и в населените места дни преди началото на новата учебна година.

Училищните директори докладваха за готовността си да започнат успешно новата учебна година. Те съобщиха, че материалните бази са в изправност, има добра кадровата обезпеченост. На места все още текат козметични довършителни работи, които обаче няма да нарушат нормалното започване на учебния процес.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн