Младежите от ГЕРБ – Стара Загора проведоха областно обучение

STZAGORA.NET
*
Спецификата на местните избори, как да общуват правилно с медиите по време на кампания и влияе ли местния вот на парламентарния ред научиха младежите от ГЕРБ – Стара Загора. Областното обучение на младежката структура на партията събра близо 50 души от общините Раднево, Павел баня, Казанлък и Мъглиж, а домакин бе МГЕРБ-организацията в Стара Загора.

Младите хора разменяха идеи за инициативи по време на кампанията за местните избори през октомври. Младежите разговаряха с лекторите и обогатиха знанията си за структурата на избирателните комисии, медийното отразяване и реалните проблеми, които се срещат по време на избори.

Преди дни приключи и националната среща на МГЕРБ-структурите в страната, провела се в морската столица Варна. Осем бяха представителите на областната младежка организация, които взеха участие в традиционния осми летен университет на МГЕРБ. Срещата бе открита от заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, и областния координатор и кмет на Варна Иван Портних.

Лектори на форума бяха министърът на земеделието и храните Десислава Танева, зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, както и министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн