266 служители на Общинската администрация в Стара Загора повишиха квалификацията си

STZAGORA.NET
*
Успешно приключи проектът с бенефициент Община Стара Загора “Повишаване на квалификацията на служителите за постигане на по-ефективна администрация”. Безвъзмездното финансиране в размер на 119 940 лв. бе осъществено по Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

Обучението на 13 групи служители, по 20 обучаеми във всяка, бе проведено под ръководството на избраните експерти през месеците юни и юли 2015 г. в Пампорово. Шестима служители бяха обучени отделно в Института по публична администрация (ИПА).

Проектът с ръководител Цена Велкова, секретар на Община Стара Загора, е допринесъл за подобряване ефективността и цялостното повишаване на квалификацията на служителите от Общинска администрация – Стара Загора за предоставяне на качествени административни услуги на гражданите бизнеса. Постигнати са и специфичните цели – повишаване на професионалните умения и мотивация на служителите в Община Стара Загора при изпълнение на служебните им задължения за ефективно функциониране на администрацията.

Обучаемите са придобили техники и умения за предотвратяване на възможностите за допускане на прояви на бюрокрация, корупция и други незаконни действия. Всеки от обучените 266 служители е получил сертификат за успешно преминал курс на обучение.

Това бе отчетено на заключителната пресконференция по проекта, проведена днес в Община Стара Загора.
#

бутони за социални мрежи

1 коментар on “266 служители на Общинската администрация в Стара Загора повишиха квалификацията си”

  • Анонимен wrote on 22 юли, 2015, 19:05

    И защо чак на Пампорово? В Стара Загора няма ли зали за обучение? Приятно усвоени пари.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн