Петя Неделчева – с почетен плакет от министър Кралев за бронза в Баку

STZAGORA.NET
*
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетен плакет на старозагорската бадминтонистка Петя Неделчева за бронза на сингъл на Първите европейски игри в Баку, съобщиха от Министерството на спорта.

Пред ръководството на федерацията и треньорите на най-успешните ни бадминтонисти министър Кралев потвърди пълната си подкрепа за осъществяване на нормален тренировъчен процес на състезателите ни, докато тече ремонта на зала „София”. „Казах на сестрите Габриела и Стефани Стоеви, сега казвам и на Петя Неделчева и Линда Зечири, че имат моята пълна подкрепа, както при финансиране на подготовката им, така и за място, където да тренират. Ние ще осигурим оптимални условия, за да могат нашите най-добри състезатели да бъдат спокойни и съсредоточени върху подготовката си да печелят олимпийски квоти за Рио де Жанейро”, подчерта министър Кралев.

Петя Неделчева е родена на 30 юли 1983 в Стара Загора. Участвала е на две летни Олимпиади до този момент – в Атина 2004 и в Пекин 2008. Неделчева записа най-доброто си постижение при своя дебют в Атина, когато достигна до четвъртфиналите.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн