Отварянето на център за регистрация на МПС в Гълъбово договарят кметът Николай Тонев и областният управител Георги Ранов

STZAGORA.NET
*

Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с кмета на община Гълъбово Николай Тонев. Двамата разговаряха за преодоляване на последствията от голямото водно бедствие в Гълъбово, вследствие на проливните дъждове през декември. Николай Тонев уведоми инж. Ранов, че дигата на Сазлийка вече е напълно изградена, предприети са и всички необходими мерки за предотвратяване на евентуални щети при проливни дъждове. Група работници ще започне от утре по програма за временна заетост почистването на корита и дерета на територията на общината.

Инж. Ранов се ангажира и със съдействие за отваряне на център за регистрация на моторни превозни средства в Гълъбово. Сградата не центъра е вече готова и изцяло оборудвана. Необходимо е само разрешение да започне работа.

Кметът и областният управител разговаряха и за проекти с европейски средства, които се осъществяват в момента на територията на общината.

По-късно инж. Ранов се срещна и със зам.-кмета на Раднево Георги Коев. Двамата обсъдиха затрудненото финансово състояние на общината заради чакани плащания от държавата по линия на дружеството „Мини Марица-изток”. Г-н Коев обясни на инж. Ранов също какви мерки е предприела Община Раднево за защита на хората и сградите при проливни дъждове.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн