Напусналите Бареков структури от Стара Загора и региона се вливат в БДЦ, Янко Янков дава пресконференция в понеделник

STZAGORA.NET
*

Янко Янков

Структурите в Стара Загора и региона, които напуснаха Николай Бареков, се вливат в Български демократичен център. Янко Янков ще даде пресконференция по темата в понеделник. “Заключват партията и връщат ключа на Бареков”, се казва в предварителното съобщение.

Извадки от публикации по темата:

 

*
“Преса”, 29 юни 2015:
Партиите от коалиция Български демократичен център (БДЦ) се разделят за местния вот. Партньорите на най-голямата формация, която през май промени името си от ЛИДЕР на БДЦ, ще се явят отделно на изборите наесен. Новото обединение ще се казва Народен съюз (НС), научи „Преса“. То ще включва Земеделския народен съюз (ЗНС) на Румен Йончев, „Гергьовден“ на Драгомир Стефанов, БДС-Радикали с лидер Цветан Манчев, ССД на Радослав Кацаров и сдружението на бившия заместник на Николай Бареков в ББЦ – Светлин Танчев.

„На места все пак ще се допуска сътрудничество с партньорите от БДЦ, но като цяло сме конкуренти“, обясни активист на новата коалиция. Официалното й учредяване ще бъде обявено два месеца преди вота.
#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн