52 точки влизат в дневния ред на юнското заседание на Общинския съвет в Стара Загора

STZAGORA.NET
*


*
На предстоящото редовно заседание на Общинския съвет в Стара Загора в дневния ред влизат 52 точки. На 25 юни съветниците ще разгледат списък с имоти частна общинска собственост в кв. 86, кв. 85 и кв. 84 в „Лозенец – разширение”, за които да могат да кандидатстват лица с установени жилищни нужди за учредяване на безсрочно безвъзмездно право на строеж. Старейшините ще разгледат и условията, на които трябва да отговарят кандидатите.

„Трябва да дадем възможност на хората без възможности да спазват законите в България. Неподкрепянето на предложението е безотговорна позиция”, подчерта председателят на Общинския съвет Емил Христов. По време на традиционната си среща с медиите той обяви, че подхода на кмета Живко Тодоров е правилен и е доказателство за държавническо мислене.

По време на 46-тото заседание на местния парламент ще бъдат гласувани две наредби – Наредба за изменение и допълнение на Наредба за управление на отпадъците и за опазване на чистотата на територията на община Стара Загора – второ четене и Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора – първо четене.

Старозагорските общински съветници ще разгледат и изграждането на два монумента – на загиналите жители от село Ново село, участвали в Балканските и двете световни войни и паметник на Кан Тервел, който да бъде позициониран северозападно от Драматичния театър „Гео Милев”.
#

бутон за сайт

1 коментар on “52 точки влизат в дневния ред на юнското заседание на Общинския съвет в Стара Загора”

  • Goran wrote on 18 юни, 2015, 19:57

    Хм..само циганите/роми или каквито там се наричат са хора без възможности?!Малко ли са чистите,натурални българи,които нямат възможности?До кога тези хуманоиди ще бъдат толерирани?Срам и позор!!!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн