Призив за подкрепа на празничния концерт-спектакъл по случай 90 г. Държавна опера – Стара Загора

STZAGORA.NET
*

*
5 юни 2015 г., Държавна Опера Стара Загора, 19:00 ч.

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Организаторите на празничния концерт-спектакъл “Настроения от Виена и Венеция”, посветен на 90-годишнината от създаването на Държавна опера Стара Загора, ви канят да подкрепите събитието финансово или с дарение на вина и хранителни продукти за коктейла, който ще се поведе във фоайето на Операта. Коктейлът ще бъде организиран от професионална кетърингова фирма. Очаква се на събитието да присъстват 250-300 представители на деловите среди от Старозагорския регион и гости от страната и чужбина.

Освен за подобаващото отбелязване на този достоен юбилей на първата извънстолична опера в България, проявата има и благотворителна цел. Събраните средства чрез куверти и дарения ще бъдат предоставени за развитието на Операта.

Определената от вас сума можете да преведете по специална дарителска сметка:

Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора
ПИБ – Стара Загора
IBAN: BG40FINV91505316341553
BIC: FINVBGSF
Основание: Дарение за ДЪРЖАВНА ОПЕРА СТАРА ЗАГОРА

Срещу дарението ще получите разходооправдателни документи.

Прилагаме програмата на събитието.

За допълнителна информация и заявки за предоставяне на ваши дарения можете да се обръщате на имейл: tchervilov@abv.bg или на тел. 0889 310 719.

Предварително ви благодарим за подкрепата, с която ще помогнете това събитие да се превърне в истински старозагорски празник, какъвто нашата Опера заслужава!

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ


#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн