Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) организира инициатива “Моето любимо българско стихотворение” в Стара Загора за 24 май

STZAGORA.NET
*
В неделя, 24 май 2015 г., за Деня на българската просвета и култура и славянската писменост евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова организира инициативата “Моето българско стихотворение”. Тя ще се проведе в градовете Стара Загора и Велико Търново, където се намират европейските информационни офиси на евродепутата. Всеки, който иска да сподели цитат от любимо българско произведение, е добре дошъл през целия ден в парк “Пети октомври” в Стара Загора и в парк “Майка България” във Велико Търново, където ще бъдат разположени специални за целта табели.

“От българското литературно богатство черпим вдъхновение. Надявам се, че тази инициатива ще напомни за великото българско творчество на гражданите от Стара Загора и Велико Търново. Градове, които са родни места на големи имена като Емилиян Станев, Петко Славейков и Гео Милев” – заяви г-жа Паунова.

Всеки участник ще може да се снима с любимия си цитат като снимките ще бъдат качени на фейсбук страницата на евродепутата: https://www.facebook.com/EvaPaunovaEPP.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн