„Децата на Стара Загора – надежда и вдъхновение“ представя най-малките таланти на града

STZAGORA.NET
*
Празничният концерт „Децата на Стара Загора – надежда и вдъхновение“ представя най-малките таланти на областния град, които за първи път ще се изявят под един покрив.

На 27 май 2015 г. (сряда) от 16.00 часа в спортна зала „Иван Вазов“ 370 малки изпълнители от 17 детски заведения в Стара Загора ще покажат своя талант на певци, танцьори и артисти.

Гостите на празника ще имат възможност да се насладят на 60 детски рисунки, които ще бъдат подредени в изложба. Те ще пресъздадат картини с приказни герои и мигове от детския свят- къщички, цветя, животни и хора.

„Нестинарски танц“ и „Рокендрол“ ще представят 40 деца от ЦДГ № 8 “Българче”, а 12 възпитаници на ЦДГ № 29 “Славейче” ще изпълнят „Валс за двама“ на хореографа Галина Добрева. Ръченица и танго са подготвили от ЦДГ № 68 ”Патиланско царство“, а танците „Руфинка“, „Кан-кан“ и „Дете на света“ ще изпълнят децата от ОДЗ № 34 “Райна Княгиня“.

Празничният концерт под надслов „Децата на Стара Загора – надежда и вдъхновение“ е организиран от Община Стара Загора и е посветен на Международния ден детето – 1 юни.

#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн